Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 1 / 4 - Seuraava tuote >>

1-karainen klapikoneventtiili 'kickout'

Toimitusaika: 1-3 päivää
90,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Kpl:

Badestnostin P81 on 1/2" käsiventtiili paluuliikkeen painevapautuksella (kickout), maksimivirtaus 80 l/min, suurin sallittu käyttöpaine 250 bar. P ja T liitännät 3/4", käyttövipu käännettävissä.

Toiminta: A-portti kytketään esim. halkaisusylinterin työntöön, vipu on jousipalautteinen. B-portti kytketään sylinterin paluuliikkeeseen. Vipu on lukkiutuva, paluuliike hoituu automaattisesti kunnes sylinterin liike loppuu tai paine nousee 70 bariin, jolloin vipu palautuu keskiasentoon.
Lukkiutuvan karan irrotuspaine on säädettävissä (max 140 bar), samoin käsiventtiilin paineenrajoitusventtiili, tehdasasetus siinä on 160 bar (max 250 bar).

Oheisen kuvan mukaisesti koottuna venttiilin paluuliike lukkiutuu, kun vipua työnnetään vasemmalle, venttiilirungon suuntaan.

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa