Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Käsipumppu max. 400 bar

Toimitusaika: 1-3 päivää
150,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Säiliön kanteen asennettava käsipumppu, jolla saa kohtuullisella voimalla 400 bar työpaineen. Pumppu yksitoimiseen käyttöön laskuhanalla, pumppaa molempiin suuntiin 6 cm³/isku.

HPT06S-mallissa männän varren suojana on kumipalje, tiiviste ja ruuvit asennusta varten tulevat mukana. Tilaa liittyvistä tuotteista (tuosta oikealta puolelta) myös pumppausvarsi ja tankki. Pumpun kiinnitysruuvien jako on tavanomainen 50 x 95 mm.

Virtausliitäntä on G3/8" sisäkierre, käyttövarreksi sopii pyöreä ∅27 mm. Tällä pumppumallilla 400 bar paineen saa n. 240N (24 kg) voimalla, kun pumppausvarsi on 600 mm.

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa