Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

2 nappinen kytkin P0201

Toimitusaika: 1-3 päivää
48,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Tasavirtakoneikkojen ohjaamiseen sopivat 2- ja 4-nappiset ohjauskapulat spiraalikaapelilla. Napakan kierrekaapelin ulottuvuus on parin metrin luokkaa, pitemmällekin tarvittaessa - käytä lujaa vedonpoistinta kaapelin kiinnitykseen.

Ohjainkapuloissa kytkimet ovat lukkiutumattomia ja yksinapaisia. Jokaisen painikekytkimen rinnalla on lisäksi diodin avulla kytketty toinen toiminta, joka normaalisti käynnistää moottorin samaan aikaan venttiilin ohjauksen kanssa. Tutustu kytkentäpiirrokseen - esim. ohjatessasi 2-nappisella ohjaimella  yksitoimista koneikkoa voit jättää vihreän kaapelin kokonaan kytkemättä, kytke valkoinen moottorille ja keltainen laskuventtiilille.

Vaihtoehdot

Nimi Hinta
48,00 €
70,00 €
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa