Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Käsi- ja akkuporapumppu Zero Effort

Toimitusaika: 1-3 päivää
570,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Nyt on perävaunun kippaaminen tai kontin kannen avaaminen helppoa: Zero Effort -pumpulla saat hydraulisen tehon akkuporakoneella, käsipumppu on aina myös käytettävissä. Tilaa pyöreä käyttövarsi tuosta oikealta puolelta "Liittyvät tuotteet" -otsikon alta.

Italialainen G.L. Hydraulicin valmistama ja patentoima pumppuyhdistelmä helpottaa puuduttavaa pumppausta - kunhan muistat ottaa akkuporan mukaan. Kaksitoimiseen käyttöön, käsipumpun valintavivulla valitaan joko nosto tai lasku, tilanteen mukaan liike syntyy poralla 0,45 cm³ pumppua pyörittämällä 17 mm:n hylsyavaimella tai 20 cm³ käsipumpulla. Hammaspyöräpumppu on korkealaatuinen Vivolon valmiste.

Öljysäiliö on 10 litraa, mittatiedot esitteessä. Hammaspyöräpumpun maksimipaine 220 bar, säädettävä varoventtiili. G3/8" sisäkierreliitännät käsipumpun sivuilla.

Liitetiedostot

Zero Effort -pumppu on asennettu tavallisen käsipumpun tilalle, koekäyttö.
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa