Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 1 / 2 - Seuraava tuote >>

Kaksoispumppu Salami 2-ryhmä

Toimitusaika: 1 viikko
350,00 €* / Kpl
*sis. ALV
Pyörimissuunta:
Liitäntätapa:
Akselinpuoleisen pumpun koko:
Toisen pumpun koko:

Lukumäärä:

Teräspäätyinen, kestävä ja hiljainen Salami-pumppu toimitetaan myös kaksoispumppuna.

Esillä on tavallisin 2-ryhmän pumpputyyppi, jossa kiinnityslaippa on 71,4 x 96,0 mm pulttijaolla ja Ø36,5 mm kohdistusolakkeella, akselin kartiokkuus on 1:8 ja kiila on 3,2 mm. Pumpuilla on omat imu- ja paineliitännät, lohkoja ei ole tiivistetty toisistaan, joten pumput käyttävät samaa öljyä. Käyttöakselin suurin sallittu vääntö on 100 Nm.

Saat koottua pumppun ja kokoonpanolle hinnan valitsemalla vaihtoehdot alasvetovalikoista. Valittavana on: pyörimissuunta, virtausaukkojen liitäntätyyppi, etummaisen pumpun koko ja takimmaisen pumpun koko (sama tai pienempi kuin etupumppu).

Tyypillinen toimitusaika on 4 - 5 päivää.

Esimerkki vääntömomentin laskemisesta tuossa vasemmalla puolella olevia laskureita käyttäen. Halutaan tietää 2 x 16,6 cm³ pumpun vääntömomentti, kun molempia pumppuja kuormitetaan 180 bar paineella 2000 rpm nopeudella.

Hydraulinen teho: 2000 rpm -> 33,2 cc -> 180 bar = 19,9 kW
Vääntömomentti: 2000 rpm -> 19,9 kW = 95 Nm, eli tulos on sallitun rajoissa.

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa