Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Kaksoiskuormanlaskuventtiili VBCD DEA

Toimitusaika: 1-3 päivää
90,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Kuormanlaskuventtiili hallittuun painavan taakan käsittelyyn. Venttiili estää kuorman karkaamisen ja painumisen, myös V-puolen letkurikossa.
3/8" SK liitännät, 40 litran virtauksille, 1/2" malli 60 l/min. Teräsrunko, maksimipaine 350 bar.

V1 ja V2 kytketään suuntaventtiilille ja sylinteri kytketään C1 ja C2 -liitäntöihin. Venttiilin avautumissuhde on 1:4,5.  Tehdassäätö varoventtiilille on 320 bar. Tämän painearvon tulisi olla aina vähintään 1,3 kertaa suurempi kuin suurin työpaine, jotta venttiili sulkeutuu kaikissa tilanteissa.

Jos venttiilin halutaan toimivan myös shokki-iskujen ja lämmönnousun aiheuttaman sylinterin paineennousun suojana, pitää ohjausventtiilissä olla keskiasennossa V1 ja V2 liitettynä tankkilinjaan (avoin keskiasento).

Vaihtoehdot

Nimi Mallimerkintä Hinta
VBCD 3/8” DE/A 90,00 €
VBCD 1/2” DE/A 95,00 €

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa