Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 2 / 2 - Seuraava tuote >>

Joystick peruskahva

Toimitusaika: 1-3 päivää
50,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Joystick morse-tyypin pallonivelillä, kaapeleineen.

Hyvälaatuinen kahva, ei sähkökytkimiä. Kaapelin päässä on tavanomainen M6/M16 -liitäntä venttiilin kaapelisovitteeseen. Nivelosat alumiinivalua, morse -tyypin ∅14 mm teräs- tai muovipallo kaapelin päässä, kahva on lukittavissa keskiasentoon.

Joystick peruskahva

Joystick ilman kaapeleita ja kytkimiä, tuotenumero T04-0104 (ks kuva). Mukana on pallopäiset liukuosat, joihin voi kiinnittää kaapelin M6 -kierteellä. Liukuosat poistamalla voit käyttää ns. morse-kaapeleita, joissa on kiinteä ∅14 mm muovi- tai teräspallo. Kahva toimitetaan kasaamattomana osapakettina - katso kuvista kasauksen vaiheet.

Vaihtoehdot

Nimi Mallimerkintä Kaapelin pituus Hinta
T04-0052 0,8 m 130,00 €
T04-0057 2 m 143,00 €
T04-0104 -- 50,00 €

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa