Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea.
Yrittäjän eläköitymisen myötä aloitamme varaston tyhjennysmyynnin.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 1 / 1 - Seuraava tuote >>

Hydraulinen jarru LB/288C

Saatavilla: 1 Kpl
Toimitusaika: 1-3 päivää
290,00 € * / Kpl 232,00 € * / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Kun moottorille tarvitaan paineettomassa tilassa suurta pitomomenttia kiertymistä estämään. Tämä jarrumalli sopii OMP- ja OMR-tyypin moottoreiden jatkeeksi ja pitomomentti (staattinen vääntömomentti) on mallista riippuen 60 - 640 Nm.

Jarru on rakenteeltaan hydraulisesti avattava monilevyjarru, jarruvoima saadaan jousella. Pienestä öljymäärästä johtuen ei sovellu dynaamiseen jarruttamiseen - on siis pitojarru. Jarrun avaaminen vaatii 7 - 8 cm³ öljyä. Esimerkkituotteena olevan 43C-mallin avaamiseen tarvitaan 24- 26 bar paine, enimmillään painetta saa olla 300 bar. Jarrupito on 410 - 450 Nm.

9 kg painavan jarrun toisioakseli on ∅25 mm 8 mm:n kiilalla. Jarru kiinnitetään 4 pultilla, jotka ovat ∅106 mm kehällä, ohjuri on ∅82,5 mm.

Tutustu myös valmistajan ohjeeseen. Jarru toimitetaan ilman öljyä, moottorin asennuksen jälkeen kotelo täytetään 50 - 120 cm³ hydrauliöljyllä [D], painelinja liitetään [C]-liitäntään ja ilmataan ennen käyttöönottoa, 1. öljynvaihto n. 50 h jälkeen.

Liitetiedostot

Nyt toimituksille määräalennus!

-20% kun tilaat vähintään 100€:lla

Ostoskorissa ei ole tuotteita

Toteutus: Mikko Luodemaa