Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Hydraulimoottorin ohjausventtiili

Toimitusaika: 1-3 päivää
155,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

OMP ja OMR -tyyppisten geroottorimoottoreiden helppoon hallintaan käsivipu suoraan moottorin päälle. Helppo asennus, ei tarvita yhtään ylimääräistä letkua.

Englantilaisen Hy-Pron valmistama kätevä venttiili moottorin käyntisuunnan valitsemiseen. Hallintavivussa on jousi/kuula -lukitus keskiasentoon, jossa moottori on pysähdyksissä ja öljyvirtaus vapaakierrolla. Poikkeuttamalla vipua saadaan valittua pyörimissuunta, vipu pysyy valitussa asennossa kiinni pitämättä. Venttiilirungon sivuilla on G3/8" sisäkierreliitännät paineelle ja paluulle.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV
39,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa