Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Hydraulimoottorin käsihallintaventtiili

Tilapäisesti loppu
285,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Hydraulimoottorikäyttöisten köysirumpujen, verkonvetolaitteiden  yms. ohjaukseen (nopeus ja suunta) kehitetty 3/8" käsiventtiili. Sopii maksimissaan 40 l/min virtaukselle ja 250 bar paineelle. Paineenrajoitus tehdasasetuksena 140 bar, säädettävissä.

Käsivivussa on neljä asentoa: keskiasennon hydraulinen lukitus, pyörintä myötä- ja vastapäivään sekä lukkiutuva vapaakierto -asento. Suunnattava käyttövipu helpottaa asennusta, nopeudensäätö tapahtuu käsinuppia kiertämällä. Tehokas suojaus korroosiolta: venttiilin runko on maalattu, vipu rosteria.

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa