Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Etukuormaajaventtiili SDM122/2 kaapelihallinta

Tilapäisesti loppu
335,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Etukuormaajan hallintaan korkealaatuinen venttiili kaapelikäytölle. Kaikki tavanomaiset hallintakaapelit sopivat lisävarusteena saataviin kaapelisovitteisiin: vaijeri kiinnittyy M6 -kierteellä ja kuoriosa M16 -kierteellä.

Walvoilin venttiili SDM122/2 on avoimeen hydraulikiertoon tarkoitettu (ympäripumppaava), enintään 80 l/min virtaamalle. Kuormaajalle lähtevät liitännät ovat G1/2" sisäkierteellä, muut liitännät ovat G3/4". Kuormaajan kellunta-asento on likkiutuva, paineenrajoitusventtiilin painetaso on 180 bar.

Jos venttiililtä pitää saada painevirtaus esim. nostolaitteelle, tilaa mukaan sarjakytkentään tarkoitettu AE-nippa. Lisätarvikkeet löydät sivun oikeasta reunasta, "Liittyvät tuotteet" -otsikon alta.

Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa