Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

SDM122/2 venttiilipaketti

Toimitusaika: 1 viikko
2 250,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Uudista etukuormaajasi hallinta tällä Walvoilin sähköohjatulla (12VDC) kaksikaraisella etukuormaajaventtiilillä. Toimitus sisältää venttiilin ja hallintakahvan lisäksi myös hyvin suojatun ja pitkän sähkökaapelisarjan, KCD05. Hyvin käteen sopiva hallintakahva sopii kiinnitettäväksi esim. istuimen kyynärnojaan, etukuormaimen liikkeet ohjataan CAN-väylän kautta servomoottoreilla.Tämä SDM122/2 -venttiii on tarkoitettu avoimeen hydraulikiertoon. Suljetun piirin Load-Sensing DLM122-malli on myös saatavilla, se sopii myös LS-traktorin lisäventtiiliksi.

Näppärä myös traktorin lisäventtiiliksi, kun ohjaamoon tarvitsee tuoda vain sähkökaapeli ja kahva.
Venttiili sopii max. 80 l/min virtaukselle, kuormaajalle lähtevät liitännät ovat G1/2" sisäkierteellä, muut liitännät ovat G3/4". Paineenrajoitusventtiili säädetty 180 bariin. SDM122 -mallissa on kauhasylinterille shokkiventtiilit molemmin puolin ja sarjaliitäntänippa on venttiilissä valmiina, joten venttiili kannattaa asentaa virtauslinjaan ensiksi ja johtaa painelinja sarjanipasta eteenpäin muihin toimintoihin. DLM122 ei sarjanippaa tarvitse, mutta asennus vaatii yhden lisäletkun LS-liitännästä.

Uudistunut malli, uudet servomoottorit ja hallintakahva. Kahvassa on virta- ja kelluntakytkin ja merkkivalot. Kaksi on/off kytkintä ulkopuoliseen ohjaukseen: painikkeista jännite pistorasian napoihin 3 ja 4.

Vaihtoehdot

(Vaihtoehdoilla on eriäviä toimitusaikoja)
Nimi Hinta
2 250,00 €
2 250,00 €
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV
39,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa