Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 1 / 2 - Seuraava tuote >>

LVM92 sähköohjattu etukuormaajaventtiili

Toimitusaika: 1-3 päivää
1 775,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Edullinen vaihtoehto Turkista. Etukuormaajaventtiili 90 l/min virtauksille, kaapeli- ja sähköohjatut mallit avoimen kierron (ympäripumppaavaan) järjestelmään.

Venttiili on 2-karainen, kaksitoimisten sylintereiden hallintaan. Nostoaisojen kara on 4-asentoinen, eli siinä on lukkiutuva uiva asento, kellunta.

Mekaaniseen venttiiliin on asennettu kaapelille soviteosat. Tähän sopivat tavanomaiset kaapelit, joissa on M6/M16 ulkokierre. Karan päässä on myös ∅ 8 mm reikä, eli siihen sopii myös kaapelisovittimet 8 mm tapilla.  Sarjanippa on valmiiksi asennettu, varoventtiili on säädetty 185 bar:iin.

Asennus: Liitännät ovat G1/2", paitsi tankkilinja, joka on G3/4". Aisojen nosto kytketään linjaan A1 ja lasku vastaavasti B1. Kauhan nosto liitetään A2 ja kauhan tyhjennys B2. Paine ja tankkiliitännät P1 ja T2 ovat kaapelisovitteiden vierellä. Sarjanipasta johdetaan paine seuraavalle venttiilille (esim. traktorin nostolaitteelle).

Sähköohjattu venttiili on mallia LVM92-EHP/CO. T1-liitännässä on 10 bar ohjauspaineen tuottava vastaventtiili. Venttiilin sähköpäähän tarvitaan lisäksi ohjausventtiilien 1/4" paluulinja tankkiin.

Kahvasta voi valita hitaan/nopean toiminnan (punainen lukkiutuva painike) ja kellunnan (vihreä). Kun kellunta on aktiivisena, vilkuu LED punaisen painikkeen keskellä, sama LED palaa yhtäjaksoisesti, kun hidas käyttötila on valittuna. Painike myös yhdelle lisätoiminnalle (sininen), jännite menee kaapelisarjassa olevaan DIN/Hirschmann -pistokkeeseen.

Vaihtoehdot

(Vaihtoehdoilla on eriäviä toimitusaikoja)
Nimi Hinta
300,00 €
1 775,00 €
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa