Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 1 / 2 - Seuraava tuote >>

LVM92 sähköohjattu etukuormaajaventtiili

Toimitusaika: 1-3 päivää
1 775,00 € * / Kpl 1 420,00 € * / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

-20%

Edullinen vaihtoehto Turkista. Etukuormaajaventtiili 90 l/min virtauksille, sähköohjatut mallit avoimen kierron (ympäripumppaavaan) järjestelmään.

Venttiili on 2-karainen, kaksitoimisten sylintereiden hallintaan. Nostoaisojen kara on 4-asentoinen, eli siinä on lukkiutuva uiva asento, kellunta.

Asennus: Liitännät ovat G1/2", paitsi tankkilinja, joka on G3/4". Aisojen nosto kytketään linjaan A1 ja lasku vastaavasti B1. Kauhan nosto liitetään A2 ja kauhan tyhjennys B2. Paine ja tankkiliitännät ovat P1 ja T2. Sarjanipasta johdetaan paine seuraavalle venttiilille (esim. traktorin nostolaitteelle).

Sähköohjattu venttiili on mallia LVM92-EHP/CO. T1-liitännässä on 10 bar ohjauspaineen tuottava vastaventtiili. Venttiilin sähköpäähän tarvitaan lisäksi ohjausventtiilien 1/4" paluulinja tankkiin.

Kahvasta voi valita hitaan/nopean toiminnan (punainen lukkiutuva painike) ja kellunnan (vihreä). Kun kellunta on aktiivisena, vilkuu LED punaisen painikkeen keskellä, sama LED palaa yhtäjaksoisesti, kun hidas käyttötila on valittuna. Painike myös yhdelle lisätoiminnalle (sininen), jännite menee kaapelisarjassa olevaan DIN/Hirschmann -pistokkeeseen.

Vaihtoehdot

Nimi Hinta
1 775,00 € 1 420,00 €

Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa