Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Eaton hydrostaatti

Toimitusaika: 1 viikko
900,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Hydrostaattinen portaattomasti säätyvä voimansiirto ilman ulkoisia venttiilejä ja letkuja. Mäntäpumppu, mäntämoottori ja venttiilit samassa paketissa. Suunnan ja nopeuden säätö mekaanisella vivulla.

Tämä esillä oleva malli 7 (700-003 CW) sopii pienille polttomoottoreille portaattomaan nopeuden ja suunnan ohjaukseen. Teho sisään max. 3kW (4hv)/3600 rpm. Ulostuleva pyörimisnopeus 0 - 2150 rpm myötä-/vastapäivään.


Ulostuleva vääntö jatkuvassa käytössä max 14Nm, lyhytkestoisesti 20 Nm. Molemmat akselit IN/OUT ovat ∅ 17,0 mm woodruff kiilalla. Hydrostaatissa on öljytäyttö hydrauliöljyllä, viskositeetti on luokkaa SAE 20W20.


Tutustu valmistajan esitteestä tarkemmin. Myös muita hydrostaatteja tarjousten pohjalta.

Liitetiedostot

Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa