Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Autonostimen koneikko

Toimitusaika: 1-3 päivää
550,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Koneikkomalli, jonka tavanomaisin käyttö on autonostimissa. Moottori on 3-vaiheinen 3 kW:n tehoinen, koneikko asennetaan pystyyn, 8 litran muovitankki alapuolella. Nosto koneikkoa käyttämällä, vastaventtiili estää takaisinvirtauksen. Lasku sähköisellä laskuventtiilillä, laskulinjassa painekompensoitu virtaventtiili 5 - 7 l/min.

Pumppu on 3,8 cm (5,3 l/min), paineenrajoitusventtiili on säädettävä, yhdistelmän maksimipaine on 186 bar. Laskuventtiilin kela on 24 VAC, 100% käyttösuhteella, laskuventtiilissä myös käsikäyttö (hätä-) kelan kiinnitysmutterin alla. Liitäntäkierre keskilohkossa on G1/4" sisäkierre.

Lisävarusteet

Nimi Lukumäärä Hinta Yhteensä
Jalusta 47 mm 1 10,00 € 10,00 €
Jalusta 67 mm 1 10,00 € 10,00 €
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa