Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 1 / 8 - Seuraava tuote >>

Akkuporapumppu Zero Effort

Toimitusaika: 1-3 päivää
450,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Nyt on perävaunun kippaaminen tai kontin kannen avaaminen helppoa: Zero Effort -pumpulla saat hydraulisen tehon akkuporakoneella, ilman isoa akkua tai paksuja sähkökaapeleita.

Italialainen G.L. Hydraulicin valmistama pumppu helpottaa puuduttavaa pumppausta - kunhan muistat ottaa akkuporan mukaan. Yksitoimiseen käyttöön malli ZES045SESR04, nostoliike syntyy poralla 0,45 cm³ pumppua pyörittämällä 17 mm:n hylsyavaimella, lasku hoituu kiertämällä hanaa aukipäin. Hammaspyöräpumppu on korkealaatuinen Vivolon valmiste.

Öljysäiliö on 4 litraa, mittatiedot esitteessä. Hammaspyöräpumpun maksimipaine 260 bar, säädettävä varoventtiili (30 - 280 bar). G1/4 sisäkierreliitäntä on pumppurungon sivuilla. Keveyden vastapainona kippausnopeus on vaatimaton, tuotto on esim. 2000 rpm nopeudella 0,9 litraa minuutissa, mutta hyvälaatuinen porakone pitää hyvin nopeutensa, koska väännön tarve on esim. 200 bar paineessa alle 2 Nm.

Vaihtoehdot

Nimi Malli Hinta
Yksitoiminen ZES045SESR04 450,00 €

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa