Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea.
Yrittäjän eläköitymisen myötä aloitamme varaston tyhjennysmyynnin.


Toimituskulut alkaen 5€

Fluiconnecto BAVSV-6238-12V

Saatavilla: 1 Kpl
Toimitusaika: 1-3 päivää
110,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Yhdellä käsiventtiilillä voit ohjata kahta toimintoa käyttämällä 12V sähköohjattua tuplaajaa. Tämä 6/2 -venttiili on mitoitettu 50 litran virtaamalle, max 250 bar.

Putkiliitännät G3/8 tai G1/2 SK, liitäntöjen väli on n. 37 mm, joten normaalit pikaliittimet pitää asentaa hieman limittäin, jotta niitä mahtuu käyttämään (katso kuva).

Tuplaajia voi kytkeä sarjaan, esim. kahdella tuplaajalla saadaan yhdellä ohjauksella ohjattua kolmea kaksitoimista toimintoa (8/3 -venttiili). Venttiilin mukana on sarjakytkennän vaatimat o-renkaat, jos käytät vain yhtä venttiiliä, poista o-renkaat ja käytä nippojen alla usit-tiivisteitä. Led-valolla varustettu DIN-liitin tulee mukana

Jos et kytke vuotoliitäntää, niin tilaa myös venttiiliin sopiva 1/4" uk -tulppa. Virrattomana P1->C ja P2->D,  virrat päällä P1-> A ja P2->B.

Osapaketti asennusta helpottamaan löytyy oikeasta reunasta "Liittyvät tuotteet".

Vaihtoehdot

Nimi Liitäntäkoko Hinta
G3/8 110,00 €

Liitetiedostot

Nyt toimituksille määräalennus!

-15% kun tilaat vähintään 100€:lla

Ostoskorissa ei ole tuotteita

Toteutus: Mikko Luodemaa