Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 1 / 14 - Seuraava tuote >>

6-tieventtiili , tuplaaja Badestnost

Toimitusaika: 1-3 päivää
115,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Yhdellä käsiventtiilillä voit ohjata kahta toimintoa käyttämällä 12V sähköohjattua tuplaajaa. Tämä SVV90 6/2 -venttiili on mitoitettu 90 litran virtaamalle.

12VDC kelan käyttösuhde on 100% ja sähköteho on 65W. Venttiilissä on G1/2 sisäkierreliitännät. Virrattomana A1-B1 ja A2-B2, kela aktivoituna A1-C1 ja A2-C2. Tehokkaasta kelasta johtuen tässä venttiilissä ei ole lainkaan vuotoliitäntää. Myös 24VDC-versio saatavana.

Osapaketti asennusta helpottamaan löytyy oikeasta reunasta "Liittyvät tuotteet". Tähän venttiiliin sopiva osapaketti on "Fluiconnecto G1/2".

Vaihtoehdot

(Vaihtoehdoilla on eriäviä toimitusaikoja)
Nimi Malli Hinta
SVV90-G-12V 115,00 €
SVV90-G-24V 115,00 €

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa