Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

3/2 patruunaventtiili Walvoil 40 L/min

Toimitusaika: 3-4 päivää
155,00 €* / Kpl
*sis. ALV
Kelajännite:

Lukumäärä:

3/2 patruunaventtiili on jännitteettömänä auki ja sallii virtauksen molempiin suuntiin porteissa 2 - 3. Jännitteellisenä virtaus vaihtuu portteihin 2 - 1. Venttiili on siis sähköohjattu 3-tieventtiili. Suurin läpivirtaus 40 l/min ja maksimipaine 250 bar. Venttiilimalli on EJ10M/10NB.

Solenoidi on Walvoilin BC16 -tyyppinen. Valitse pudotusvalikosta haluamasi kelajännite, SAE 10/3 -teräspatruunan liitäntäkoko on G1/2". Venttiili toimitetaan kasaamattomana, kelan DIN-tyyppinen pistoke tulee mukana. Voitele o-renkaat aina öljyllä, kun asennat o-renkaalla tiivistyviä liitoksia.

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa