Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 1 / 1 - Seuraava tuote >>

2520VQ siipipumppu

Toimitusaika: 1 viikko
850,00 €* / Kpl
*sis. ALV
Akselin puoli:
Päätylaipan puoli:

Lukumäärä:

Kaksoispumpuista on otettu esille pienin mallisarja 2520. Myös näitä pumppuja valmistetaan V- ja VQ-luokissa. Pumput ovat toimitusmyynnissä noin viikon toimitusajalla. Muut runkokoot ovat 3520, 3525, 4520, 4525 ja 4535.

Esillä olevassa 2520VQ-mallissa käyttöakselin puoleinen pumppupatruuna voi olla tuotoltaan 12 - 21 USgall (1200rpm) ja päätypatruuna vastaavasti 5 - 14 USgall. Hintaesimerkin pumpuissa akseli on 7/8" lieriö, pyörimissuunta myötäpäivään (käännettävissä), imuaukko 2-1/2", paineaukot 1" ja 3/4", kiinnityslaippa SAE-B. Pumppulohkot voi suunnata haluttuihin asentoihin.

Varaosia on myös saatavana, niistä listaus liitteenä. Ota yhteyttä sähköpostilla, jos tarvitsemasi pumppu on eri akselimallilla tai kokonaan eri runkoluokasta.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa