Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

24V 2,2 kW 1-toiminen koneikko

Toimitusaika: 1-2 viikkoa
450,00 €* / Kpl
*sis. ALV
Tankin materiaali ja tilavuus:
Tuleeko jalusta mukaan:
Laskunopeuden kuristin:

Lukumäärä:

1-toimiseen käyttöön tarkoitettu 24V 2,2 kW:n kippikoneikko sähköisellä laskuventtiilillä. 2,1 cm³ pumpulla varustetun mallin tuotto 160 bar vastapaineella on 6,0 l/min (105 A). Säädettävä paineenrajoitusventtiili. Kuvan jalusta ei kuulu vakiotoimituksen.

Kuristin (virtavastusventtiili) voidaan asentaa koneikkoon valmiiksi, jos esim. painava lava pitää saada hallitusti alas.

Esimerkkimallissa on 5 litran terästankki. Jos haluat koneikkosi vaihtoehtoisella pumpulla, ota yhteyttä sähköpostilla - vaihtehtoja löydät lisää valmistajan esitteestä. Tasavirtakoneikot kasataan tilauksien perusteella, sen vuoksi toimitusaika on viikon verran.

Alla on kuva (klikkaamalla suurenee) tämän moottorin käyttösuhteesta ja tuotoista eri pumppuvaihtoehdoilla, tutustu teknisiin tietoihin ennen tilaamista. Tässä tiivistettynä esimerkkikoneikon tekniset arvot.

PPC-2,2 24DC_T-K2,1 kippikoneikko

  • max. jatkuva paine 210 bar
  • virtausmäärä 5 - 11 l/min
  • 160 bar työpaineella käyttösuhde S2=4 min ja S3= 14%

Tasavirtakoneikot on tarkoitettu lyhytkestoiseen käyttöön, käyttösuhde (S2/S3) kuvaa kuormitettavuutta.

S2 tarkoittaa pisintä käyttöjaksoa kylmällä moottorilla maksimilämpöön.
S3 tarkoittaa 10 min jakson aikana käyntijaksojen osuutta. Esim. 14% tarkoittaa 1min 20 sekuntia käyntiä jokaisen kymmenen minuutin aikana.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa