Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 1 / 3 - Seuraava tuote >>

2-tehopumppu teräsrungolla

Tilapäisesti loppu
240,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Teräsrunkoinen 11 GPM kaksoispumppu sisäänrakennetulla kevennysventtiilillä. Erinomainen vaikkapa klapikonekäyttöön: sylinterin paluuliike ja kevyemmät halkaisut tapahtuvat joutuisasti, mutta halkaisusylinterillä saadaan myös täysi työntövoima vauhtia automaattisesti rajoittamalla. Made in USA.

Asetusarvo tuoton vaihdolle on n. 48 bar. Rajapainetta pienemmillä vastapaineilla molempien pumppulohkojen tuotto menee sylinterille, korkeilla paineilla vain pienemmän lohkon tuotto.

Kierrostilavuudet 1,8 cm³ + 9,8 cm³, maksimipaine 207 bar ja max nopeus 3800 rpm. Suurimmat tuotot ovat siis 6,8 l/min täyspaineilla ja 41,6 l/min (11 GPM) kun paine on alle 48 bar.

Imupuolen liitäntä on 1" putkikaralla, painelähtö 1/2" NPT -sisäkierre. Pumppu sopii polttomoottoreille, pyörimissuunta on myötäpäivään ja tehontarve n. 3,5 kW (5 hv). Akseli on lieriö ∅1/2", soviteosat esillä oikealla puolella "Liittyvät tuotteet".

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
110,00 €*
*sis. ALV
61,00 €*
*sis. ALV
360,00 €*
*sis. ALV
30,00 €*
*sis. ALV
240,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa