Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 1 / 3 - Seuraava tuote >>

2-tehokoneikko

Toimitusaika: 1-3 päivää
840,00 € * / Kpl 670,00 € * / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Valovirtakoneikko 2-tehopumpulla ja käsihallintaventtiilillä vaikka pienen klapikoneen voimanlähteeksi.

Pieneen kokoon integroitu hydraulikoneikko. Moottori 1,1 kW 230 V, terässäiliö 10 litraa. Keskilohkossa paineenrajoitusventtiili (ei säädetty) ja käsisuuntaventtiili kaksitoimisen sylinterin ohjaamiseen. Cetop3 -tyypin venttiilissä on G3/8" sisäkierrelähdöt, käyttövipu on jousikeskitteinen. Kiinnitysjalusta on asennettu keskilohkoon.

Kaksoispumppu (HI-LO) Hydronitin K-sarjasta, kierrostilavuudet 1,2 + 5,0 cm³. Kun työpaine on <42 bar ovat molemmat lohkot käytössä ja sylinteriä vauhdittaa n. 8,6 l/min virtaus. Korkeammilla paineilla painetta rajoittaa päävaroventtiili ja tuotto on 1,6 l/min. Pumpulle sallittu jatkuva työpaine on 210 bar, piikkipaine on 250 bar.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa