Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 1 / 15 - Seuraava tuote >>

12V ∅114 mm moottori-pumppuyhdistelmä

Tilapäisesti loppu
320,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Italialainen Hydronitin moottori-pumppuyhdistelmä 12 voltin tasavirralle. Käynnistyssolenoidi ja lämpösulake sisältyy toimitukseen. Imuliitäntä G3/8" sijaitsee pumpun päädyssä, G1/4" paineliitäntä on keskirungon sivussa. Keskirungon alapinnassa on kierteytetyt kiinnitysreiät M10 ruuveja varten.

Vaihtoehtoja on paljon, esimerkiksi on otettu 1,6 kW moottori, johon on liitetty Hydronitin K-sarjan 1,66 cm³ pumppu. Liitteen esitteestä löytyy muiden versioiden suoritusarvot. Moottori-pumppuyhdistelmät kasataan tilauksien perusteella, sen vuoksi toimitusaika on viikon verran. Pyydä sinulle räätälöidystä versiosta tarjous sähköpostilla.

Alla on kuva (klikkaamalla suurenee) tämän moottorin käyttösuhteesta ja tuotoista eri pumppuvaihtoehdoilla, tässä tiivistettynä esimerkkikoneikon tekniset arvot.

EPB114-1,612DC_T-K1,6

  • max. jatkuva paine 210 bar
  • virtausmäärä 3,8 - 9 l/min
  • 180 bar työpaineella virtaus 4 l/min, 190 A virta
  • 180 bar työpaineella käyttösuhde S2=3 min ja S3= 9%

Tasavirtakoneikot on tarkoitettu lyhytkestoiseen käyttöön, käyttösuhde (S2/S3) kuvaa kuormitettavuutta.

S2 tarkoittaa pisintä käyttöjaksoa kylmällä moottorilla maksimilämpöön.
S3 tarkoittaa 10 min jakson aikana käyntijaksojen osuutta. Esim. 9% tarkoittaa 54 sekuntia käyntiä jokaisen kymmenen minuutin aikana.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa