Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

<< Edellinen tuote - 1 / 9 - Seuraava tuote >>

12V 1-toiminen koneikko

Toimitusaika: 1 kuukausi
440,00 €* / Kpl
*sis. ALV
12V moottorit ja pumppu:
Tankin materiaali ja tilavuus:
Tuleeko jalusta mukaan:
Laskunopeuden kuristin:

Lukumäärä:

1-toimiseen käyttöön tarkoitettu "kippikoneikko" sähköisellä laskuventtiilillä. Koneikko on tarkoitettu vaaka-asennukseen. Säädettävä paineenrajoitusventtiili. Tankin koko ja moottorin teho/tuotto valittavissa, lähtöliitäntä keskirungossa G1/4" SK.

Koneikot voidaan koota asiakkaan toiveiden pohjalta, pudotusvalikosta saat esille muutamia kasaus -vaihtoehtoja. Alla on 1,6 kW:n koneikon tehokuvaaja, esitteestä löytyy vaihtoehtoja lisää. Koneikon mitat esim. 5 litran muovisäiliöllä pxlxk = 475x210x200 mm ilman jalustaa.

Kuristin (virtavastusventtiili) voidaan asentaa koneikkoon valmiiksi, jos esim. painava lava pitää saada hallitusti alas.

PPC-1,6 12DC_T-K1,6

  • käyttöjännite 12 VDC, pumppu 1,6 cm³
  • max. jatkuva paine 210 bar
  • virtausmäärä 3,8 - 9 l/min
  • 180 bar työpaineella virtaus 4 l/min, 190 A virta
  • 180 bar työpaineella käyttösuhde S2=3 min ja S3= 9%

Tasavirtakoneikot on tarkoitettu lyhytkestoiseen käyttöön, käyttösuhde (S2/S3) kuvaa kuormitettavuutta.

S2 tarkoittaa pisintä käyttöjaksoa kylmällä moottorilla maksimilämpöön.
S3 tarkoittaa 10 min jakson aikana käyntijaksojen osuutta. Esim. 9% tarkoittaa 54 sekuntia käyntiä jokaisen kymmenen minuutin aikana.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa