Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

1-karainen pikaliikeventtiili

Toimitusaika: 1-3 päivää
130,00 €* / Kpl
*sis. ALV

Lukumäärä:

Badestnostin P81-Rs on 1/2" käsiventtiili paluuliikkeen painevapautuksella (kickout), jossa on lisäksi pikaliike. Pienelläkin hydraulipumpulla saadaan nyt vauhtia klapintekoon! Pikaliikkeen toimintaperiaate on kuvattu hydrauliikan perusteita -sivullamme.

Toiminta: B-portti kytketään esim. halkaisusylinterin työntöön, tässä toiminnossa vivun liike on kaksiasentoinen ja jousipalautteinen. Siirrettässä vipu ääriasentoon sylinteristä palaava öljy ohjataan B-porttiin, jolloin männän nopeus lisääntyy reippaasti, mutta voima pienenee. Päästämällä vipua hieman takaisin saadaan täysi työntövoima tavanomaisella nopeudella.

A-portti kytketään sylinterin paluuliikkeeseen, tässä käytössä vipu on lukkiutuva. Paluuliike hoituu automaattisesti kunnes sylinterin liike loppuu tai paine nousee n. 70 bariin, jolloin vipu palautuu keskiasentoon. Lukkiutuvan karan irrotuspaine on säädettävissä, samoin käsiventtiilin paineenrajoitusventtiili, tehdasasetus on 150 bar.

Suurin käyttöpaine 250 bar, suositeltu pumpun tuotto enintään 20 l/min. Pieni virtaus-suositus on valmistajan varotoimenpide, koska pikaliikkeessä tapahtuva virtauksen lisäys riippuu vain sylinterin mittasuhteista. Venttiii on mitoitettu 80 l/min virtaukselle. Laskurilla voit tarkistaa oman sylinterisi pikaliikkeen nopeuden ja siitä voit laskea jääkö minuuttivirtaama B-portissa alle 80 litran.

Liitäntäkierre on P ja T G3/4" , A ja B G1/2".

Huomaathan, että tässä venttiilissä sylinteri kytketään toisin, kuin samannäköisessä Kickout-venttiilissä. Tämän venttiilin käyttövipu lukkiutuu paluuliikkeeseen, kun vipua vedetään.

Kuvia asiakasprojektista.

Liitetiedostot

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV
39,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa