Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Ohjainkapulan kytkeminen

Johtimien kytkentä käytännön esimerkillä

Tässä ohjeet käsihallintakapulan johtimien kytkentään 2-nappiseen käsikapulaan. 4-nappinen kytketään noudattamalla samaa periaatetta, eli tuodaan jännite jokaiselle kytkimelle, lisätään moottorin käynnistävät johtimet vaikkapa oikealle puolelle ja suuntaventtiilien keloille menevät johtimet vasemmalle puolelle painonapissa olevien symbolien mukaan.

Kaapelina on esimerkissä käytetty nettikaupasta saatavaa Gamaflex 4 x 1,5 mm² -kaapelia. 4-nappisen vaatima 6-napainen kaapeli löytyy myös valikoimista. Käytä tarvittaessa 8 - 10 A etusulaketta.

Yläpuolella pyörivän kuvakarusellin saat pysähtymään, kun laitat kursorin kuvan päälle.

2-painikkeisen kytkimen kytkentäpiirros 2-toimiseen käyttöön

Alapuolella on teknisempi kykentäkaavio, jossa on käytössä samat johtimien numeroinnit kuin edellä olleessa kytkennän kuvaohjeessa.

2-painikkeisen kytkimen kytkentäpiirros 1-toimiseen käyttöön

1-toimista koneikkoa ohjaamaan riittää kolme johdinta, alla on käytössä samat johtimien numeroinnit kuin kytkennän kuvaohjeessa, joten saman 4-napaisen kaapelin käyttö onnistuu yhteisellä ohjeella. Yksitoimisessa käytössä sähkökytkimet voivat olla yksinapaisia, kuten alla kuvassa.

Lomalla!

Olemme kesälomalla 20.7. - 9.8.
Loman aikana verkkokaupan valikoima on selattavissa, mutta ostoja ei voi tehdä.

Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet
60,00 €*
*sis. ALV
190,00 €*
*sis. ALV
70,00 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,40 €*
*sis. ALV
2,00 €*
*sis. ALV
2,30 €*
*sis. ALV
3,00 €*
*sis. ALV

Toteutus: Mikko Luodemaa