Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea.
Yrittäjän eläköitymisen myötä aloitamme varaston tyhjennysmyynnin.


Toimituskulut alkaen 5€

Hammaspyöräpumpun pyörimissuunta ja virtausaukkojen tunnistaminen

Tavanomaisen hammaspyöräpumpun pyörimissuunta määritetään asettamalla tutkittava pumppu pystyasentoon, käyttävä akseli keskilinjan yläpuolella ja katsojaa kohden.

Myötäpäivään pyörivä pumppu

  • imu vasemmalla, painepuoli oikealla
  • tyyppimerkinnässä voi olla kiertosuunnan tunnuksena R, D, C tai CW

Vastapäivään pyörivä pumppu

  • imu oikealla, painepuoli vasemmalla
  • tyyppimerkinnässä voi olla kiertosuunnan tunnuksena L, S, A tai CCW

Kun pumppu on edelläkuvatussa asennossa, on pumppuun meistetty suuntanuoli yleensä yläpinnalla, jolloin nuoli kuvaa sekä pyörimissuuntaa- että virtaussuuntaa. Muutamat pumppuvalmistajat lisäävät imuliitännän puolelle tasopinnalle pienen kuopan, kolon tms. tunnisteen.

Jos pumpun pyörimissuunta on vaihdettavissa ilman osien vaihtamista, ohje toimenpiteeseen löytyy pumppuvalmistajan esitteestä. Pyörimissuunnan vaihdon esteenä on yleensä päätylaippoihin sijoitetut tiivisteet, jolloin eri suuntiin pyörivillä pumpuilla on etummaisia laippoja erikseen myötä- ja vastapäivään pyöriville pumpuille (esim. Sauer Danfoss). Jos tiivisteet on sijoitettu pumppulohkoon, ovat päätylaipat sileitä ja siten käännettävissä (esim. Salami).

Nyt toimituksille määräalennus!

-20% kun tilaat vähintään 100€:lla

Ostoskorissa ei ole tuotteita

Toteutus: Mikko Luodemaa