Tervetuloa!

Toimitamme hydrauliikka­tar­vik­keita merkistä riippumatta järkevään hintaan pääasiassa oman maahan­tuon­nin kautta. Netti­kaupassa on lueteltu lähin­nä vain omasta varas­tosta löy­tyvät perus­tarvikkeet, joilla toi­mitus on erittäin nopea. Lähetä sähkö­postia, kun tarvit­set pumpun, moottorin tai venttiilin, jota ei netti­kaupasta löydy, useimmiten tuote saadaan Euroopasta muutamassa päivässä. Kun suunnittelet uutta ja erikoista, käytä alla olevia laskureita hyväksesi.
Hydrauli­järjestelmien suun­nittelu­työtä emme tee.


Toimituskulut alkaen 5€

Hammaspyöräpumpun koko

Tällä laskurilla voit arvioida tuntemattoman hammaspyöräpumpun tai moottorin kierrostilavuutta - näppärää kun alkuperäisen pumpun malli ei ole tiedossa.

Pumppu on purettava ja siitä mitattava hammaspyörän ulkohalkaisija ja pumpun pesän korkeus. Molemmat arvot voidaan toki mitata suoraan hammaspyöristä tai pesästä.

Laskurilla saatavat tulokset ovat yleensä noin 10% sisällä nimellisarvosta.

Esimerkki

Eräästä Valtran pumpusta saadaan mittaamalla arvot D = 37,2 mm, L = 68,1 mm ja W = 18,5 mm (kuvassa). Syöttämällä arvot laskuriin saadaan pumpun kooksi arvioitua 11,31 cm3. Pumpun nimelliskoko on 11,5 cm3 - melko lähellä siis!

Suure / tunnus yksikkö
D mm
L mm
W mm
V cm3

Laskukaava

Huom! Laskukaavan tulos on samoissa yksiköissä kuin annetut mitat; jos lasket millimetreissä saat tuloksen kuutiomillimetreissä.

Käyttämällä laskuria voit käyttää tavanomaisia mittayksiköitä.

V = π × W × (2 × D - L) × (L - D)
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Uusimmat tuotteet

Toteutus: Mikko Luodemaa